Bilgeliğe Yolculuk...
Vize Meslek Yüksekokulu
03/09/2024 09:25:38 - 03/09/2024 09:25:38 - 907 Okunma

2024-2025 Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri 9-13 Eylül 2024 tarihleri arasında aşağıdaki linkten yapılacaktır.

-obs.klu.edu.tr/oibs/std/login.aspx

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1. E-devlet sistemi üzerinden de sisteme giriş yapılabilir.
  2. Giriş yapıldıktan sonra sağ üst köşede öğrenci numaranızı görebilirsiniz. (124******* ile başlar)
  3. Sol menüde bulunan Ders ve Dönem İşlemleri sekmesinin alt sekmesi olan Ders kayıt sekmesine tıklanır.
  4. Açılan ekranda bulunan derslerin yanlarında bulunan + butonu tıklanır ve açılan sayfada bulunan dersler tekrar + butonuna tıklanarak eklenir. (Önlisans programlarından mezun olabilmek  için "4 dönemde dönemlik 30 AKTS" 120 AKTS puan şartı sağlanmak zorundadır.)
  5. İstenen dersler eklendikten sonra kontrol et butonu tıklanır sistem kontrolü yaptıktan sonra kayıtta bir problem yoksa kesinleştir butonu aktif olur.
  6. Kesinleştir butonu tıklanır tıklandıktan sonra ders kaydınız danışmanınızın onayına gönderilir .
  7. Kesinleştirme yapmamanız durumunda aktif öğrenci kaydınız olmayacaktır.

ÖĞRENCİ HESABI OLUŞTURMA

Kluposta Öğrenci İşlemleri linkine tıkladıktan sonra adımları takip ederek e-posta ve şifrenizi alabilirsiniz.  Uzaktan eğitim derslerinize katılmak için bu gereklidir.

TEAMS HESABI OLUŞTURMA

Üstteki linke tıklayarak gerekli adımları öğrenebilirsiniz.

2024-2025 GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.